Algemene voorwaarden

 

Reserveringen:

Wij werken uitsluitend op afspraak. Dit kan via onze website maar ook telefonisch of via onze whatsapp.

Aankomsttijd:

Wij verzoeken uw vriendelijk om 10 minuten eerder aanwezig te zijn voor uw afspraak. Zodat uw voldoende tijd heeft om u aan te melden en zodat er eventueel tijd is voor overleg en/of informatie voor uw geboekte behandeling.

Afzeggingen:

Wij hanteren een zeer strikt 24-uurs annuleringsbeleid. Uit beleefdheid naar onze klanten en medewerkers vragen wij om afspraken die rechtstreek met ons gepland zijn, ten minste 24 uur voor uw geplande tijd worden geannuleerd. We annuleren of verzetten graag uw afspraak, mits we minimaal 24 uur van tevoren op de hoogte zijn.

 

Als u niet binnen deze tijd de afspraak annuleert, komen er 100% annuleringskosten bij. Er wordt geen restitutie gegeven aan verplaatste of geannuleerde boekingen. Reserveringen met minder dan 24 uur van tevoren worden niet gedegradeerd en de volledige waarde op het moment van reserveren is verschuldigd. Klanten die meer dan 10 minuten te laat komen voor hun afspraken, lopen het risico hun afspraak te verliezen en volledig in rekening te worden gebracht.

Te laat opdagen:

Wij verzoeken u vriendelijk om ons tijdig aan te geven wanneer u de afgesproken tijd niet redt.

Wij snappen dat er altijd wat tussen kan komen waardoor u wat later bent. Dit heeft echter wel impact op onze planning en afspraken van andere klanten.

Timeless Beautycenter werkt met een discretie van 10 minuten vanaf uw geplande afspraak. Na deze tijd kunnen wij u niet meer garanderen dat uw (volledige) afspraak doorgaat. Wij zullen dan helaas uw afspraak moeten verplaatsen.

Heeft u een afspraak voor wimperextentions of een gezichtsbehandeling?

Graag zonder make-up komen.

7 dagen (nagel)reparatie en nazorg beleid:

We hopen echter dat u tevreden bent met uw behandeling; in het geval dat u problemen ondervindt, hanteren we een reparatiebeleid van zeven dagen. Meld dit aan ons inclusief een foto aan info@timelessbeautycenter.nl of via whatsapp. Wij voeren graag alle spaanreparaties gratis uit die wij onredelijk vinden voor de uitgevoerde nagels binnen deze tijd. Na deze periode worden er kosten in rekening gebracht voor eventuele reparaties.

Houd er rekening mee dat uw nagels juwelen zijn, geen gereedschap en met dit in gedachten moet u ervoor zorgen, het niveau van zorg dat u toepast op het verzorgen van uw nagels heeft een enorme invloed op hoe lang ze u zullen meegaan.

 

Contact

Timeless Beautycenter

Reigerhof 53

2914 KC Nieuwerkerk aan den ijssel

E-mail: Info@timelessbeautycenter.nl

Telefoonnummer:

Whatsapp nummer: