Skip to content

Body Treatments

Cryolipolyse

Cryolipolyse is onder verschillende mensen bekend als droommethode wat betreft het vet verwijderen. Allereerst: wat is cryolipolyse? Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van gerichte koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Diet,And,Weight,Loss,Concept,,Perfect,Body.,Beautiful,Woman,Measuring

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden.

 

 

 

Prijs per behandeling

1 zone

2 zones

3 zones

4 zones

Prijzen kuur (3 behandelingen

1 zone

2 zones

3 zones

4 zones

aa.

€98,-

€196,-

€294,-

€392,-

.
.

€275,-

€550,-

€800,-

€1000,-

Timeless Beauty Center

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. We raden meestal 3 behandelingen aan. Tussen de behandelingen zit minimaal 6 weken tijd om de huid weer te laten herstellen en het vet af te voeren. Tijdens de behandeling kunt u gewoon doen wat u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld een serie kijken op Netflix of kletsen met de specialiste. Het is maar net wat u zelf fijn vindt. Na de behandeling kunt u gewoon sporten en uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

De voordelen van cryolipolyse

  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen
  • De behandeling is geheel pijnloos
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar
  • Er wordt op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid genomen van vetcellen
  • U kunt afslanken waar u maar wenst
  • Het is effectief!
home-bg-06