Skip to content

Timeless Facials

BABOR Gezichtsbehandelingen

Laat uw huid heerlijk verwennen met één van onze gezichtsbehandelingen. In samenwerking met de producten van BABOR bieden wij gezichtsbehandelingen aan gespecialiseerd naar de behoeften van uw huid. Deze kunnen variëren van de classic treatments tot aan de Timeless V.I.P. treatment. 

 

 

Endermologie (LPG) - Gezicht

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijk op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak of vervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen. 

De gepatenteerde behandelingskop van LPG® oefent microklopbewegingen uit op het huidoppervlak voor een fitness van de huid en om de syntheseprocedure van de fibroblast grondig te reactiveren:

  • De productie van een nieuw collageen van hoge kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%*) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem te “verhogen”.
  • De synthese van elastine (+46%*) maakt de huid veel soepeler en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de “expressierimpels”.

Wanneer Micro Needling toepassen?

Micro Needling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende huid indicaties:

– door de leeftijd of UV veroorzaakt huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid van huid
– vaal, mat onregelmatig huidbeeld
– aanwezigheid van grove poriën

Hoe reageert de huid op een Micro Needling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk op de Micro Needling behandeling met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale resp. zelfs gewenste reactie van de huid, die uiterlijk na 1 -2 dagen vermindert.

Nadat de roodkleuring is verminderd, kan in afzonderlijke gevallen bij bijzonder intensief bewerkte huiddelen een lichte kortst ontstaan. Ook dit is een absoluut gewilde en ingecalculeerde reactie van de huid. De intensiteit van de behandeling wordt voor dat wij starten uitgebreid met u besproken.

Waar moet u op letten na de behandeling?

De huid heeft na de behandeling 2 – 3 dagen om te regenereren.

Probeer na de behandeling extra prikkels te vermijden, zoals:

– zon / zonnebank
– sterk transpireren (sauna)
– zwembad
– abrasieve of chemische peelings van de huid
– ontharing op de behandelde plaatsen
– zelfbruiner

Wij adviseren u tijdens een kuur om overdag een zonbescherming te gebruiken. Bijvoorbeeld Doctor Babor Derma Cellular Skin Protecting Balm SPF 50. Ook na de kuur moet er overdag nog tot 2 – 3 weken een zonbescherming worden aangebracht. Tijdens de kuur adviseren we voor de dag van en de dag na de behandeling het Doctor Babor Derma Cellular Ultimate Calming Serum. Dit na behoefte aanbrengen.

 

Het mooiste resultaat ontstaat in kuurverband.