Skip to content

High tech skin treatments

Micro Needling

Micro-needling is een behoedzame, niet-invasieve anti-aging behandeling. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, flexibele naaldplaten gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht, kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor een optimale opname van de substantie. Geselecteerde werkstoffen kunnen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze optimale resultaten bereiken.

Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. Een resultaat met succes op lange termijn.

Wanneer Micro Needling toepassen?

Micro Needling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende huid indicaties:

– door de leeftijd of UV veroorzaakt huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderde stevigheid van huid
– vaal, mat onregelmatig huidbeeld
– aanwezigheid van grove poriën

Microdermabrasie

Power peeling voor een zichtbaar heldere en zuivere teint. Je huid voelt zacht, fijn en egaal aan. Of het nu gaat om diepe rimpels en lijnen, onzuiverheden, littekens, pigmentvlekken of ouderdomsvlekken – regeneratieprocessen in de huid worden merkbaar gestimuleerd door zeer nauwkeurige, maar toch zachte verwijdering van de bovenste huidcellen.

Wanneer Microdermabrasie toepassen?

 •  Rijpere huid (fijne lijntjes vervagen) 
 • Droge, vette, matte, verstopte en vlekkerige huid
 • Vergrootte poriën
 • Rimpels
 • Acné
 • Littekens 
 • Hyperpigmentatie 


Skinfusor
De Babor Tech innovatie

De SkinFusor maakt gebruik van vier fusietechnologieën voor een maximaal mooie huid: reinigen, verfijnen, hydrateren en impulsmassage. Na de behandeling is de huid direct klaar voor de rode loper en heeft geen regeneratietijd nodig na de BABOR high-performance behandeling!

Deze “Red-Carpet-Ready” treatment pakt de gehele huid aan en bestaat uit de volgende 4 functies:

Stap 1 - CleanFusion

 • Diepgaande reiniging van de huid. De huid wordt intensief gereinigd met een speciale reinigingsborstel en een milde reinigingsessentie.

Stap 2 - PolishFusion

 • Huidverfijning & verheldering van de teint. Het speciale opzetstuk in combinatie met een lichte fruitzuuressentie verfijnt het huidreliëf en verheldert de teint.

Stap 3 - HydroFusion

 • Krachtige werkstofverzorging. De huid wordt intensief gehydrateerd en gladgestreken met behulp van een behandeling met ultrasone golven (laag) in combinatie met een speciaal aangepaste werkstofessentie.

Stap 4 - ImpulseFusion

 • Dynamische impulsemassage. Zorgt voor een intensief, krachtige work-out van alle huidlagen.

Resultaat?

De SkinFusor geeft zichtbare en tastbare resultaten na slechts één behandeling. SkinFusor brengt de natuurlijke schoonheid van elke veeleisende huid in al haar facetten optimaal naar boven.

De huid ziet er gladder, strakker, egaler en frisser uit!

SkinFirmor

De BABOR TECH SkinFirmor RF is geschikt voor de professionele behandeling van rimpels in het gebied rond de ogen, de mond en het voorhoofd.

Het apparaat werkt met radiofrequentietechnologie. Het gebruik van radiofrequentie heeft zijn oorsprong in de geneeskunde en wordt beschouwd als een stimulans voor celvernieuwing en collageensynthese. Met een speciaal handstuk wordt de energie van de radiofrequentie in het huidweefsel geleid om het weefsel op een gecontroleerde manier te verwarmen. Deze opwarming, die als aangenaam wordt ervaren, bevordert de eigen regeneratiemechanismen van de huid. Tegelijkertijd zorgt dit voor een samentrekking van de collageenvezels in het bindweefsel. Rimpels in het behandelde huidgebied zien er direct gladder uit.

 

Deze behandeling passen we plaatselijk toe op het gekozen gebied (ogen, mond, frons).

Timeless Beauty Center

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?