Skip to content

Manicure & pedicure

Manicure & Pedicure

Wilt u mooie en verzorgde handen en voeten? Een manicure of pedicure is de beste manier om jou handen en voeten de juiste aandacht te geven. Onze nagelstylisten zorgen ervoor dat uw handen en/of voeten weer goed verzorgd eruit zien en zijdezacht aanvoelen.

Wij werken samen met topmerken zoals CND en O.P.I.

Manicure

Timeless biedt u verschillende manicure’s aan. Heeft u al stevige en mooie nagels dan kunt u kiezen voor de Mini Spa Manicure. Hierbij worden u nagels mooi gevijld en nagelriemen goed verzorgd.

Voor wat extra verzorging kunt u kiezen voor onze Spa Manicure. Hierbij krijgen uw handen een heerlijke scrub, een masker en een als afsluiter een heerlijke handmassage.

Ook mannen handen hebben aandacht nodig natuurlijk. Daarom hebben wij de MAN-icure , alleen voor mannen. De nagels worden mooi gevijld en geknipt, nagelriemen worden verzorgd en de handen worden verwend met een scrub en masker.

Voor onze kleine Beauty’s hebben wij de Little Beauty Manicure (t/m 16 jaar). Hierbij worden de nagels bijgevijld, evt. geknipt en mooi gelakt met nagellak.

Pedicure

Onze Mini Spa Pedicure behandeling bestaat uit het vijlen en knippen van de teennagels, het verzorgen van de nagelriemen , een scrub met afsluitende verzorging en een kleine voetmassage.

Voor een heerlijke ontspannen pedicure kunt u kiezen voor onze Timeless Spa Pedicure. Hierbij krijgt u naast de basis een heerlijke voetenbad, verwijderen van eelt, een scrub en een masker. Laat uw voeten verwennen door onze schoonheidsspecialisten in een ontspannen massagestoel. 

Wilt u uw voeten extra laten verwennen kies dan voor onze De Luxe Pedicure. Hierbij krijgt u een Spa pedicure en een heerlijke voetmassage, nagellak en een drankje naar keuze.

Voor het verwijderen van overtollig eelt, likdoorns en andere ongemakken kunt u kiezen voor de Pedicure Speciaal.

Voor onze kleine beauty’s hebben wij ook een heerlijke pedicure voor kinderen tot en met 16 jaar. Bij de Little Beauty Pedicure krijgen de beauty’s een heerlijk voetenbadje, vijlen of knippen van de teennagels en een mooie nagellak op de tenen. Leuk voor een moeder en dochter dagje.

Timeless Beautycenter

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?