Bij Timeless Beauty Center kunt u terecht voor diverse massages. Laat u heerlijk verwennen met een ontspanningsmassage of maak uw spieren los met een sportmassage. Ook voor de mommy-to-be hebben wij een heerlijke zwangerschapsmassage. Boek dus uw massage naar wens. 

Alle massage werken ontspannend voor lichaam en geest. Timeless Beauty Center maakt gebruik van geurende massage oliën, rustgevende muziek en  een warme, sfeervolle omgeving. 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking waardoor lichaam en geest volledig ontspannen. Uw spieren zullen zich ontspannen en uw bloedsomloop wordt gestimuleerd.  U zult alle stress en negativiteit vergeten. Na de ontspanningsmassage zullen wij er voor zorgen dat u lekker in uw vel zit en weer opgewekt en ontspannen de deur uit loopt.

Ontspanningsmassage 30 min:     €40,-
Ontspanningsmassage 60 min.:    €55,-
Ontspanningsmassage 90 min.:    €85,-

Sport massage

Een sportmassage heeft als doel die spieren te masseren die het zwaarst worden belast. Deze massage is dan ook steviger dan een ontspanningsmassage. Het zorgt voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen en vocht. De sportmassage zorgt voor een betere doorbloeding van de spieren. Ook zorgt het voor een verbeterde spierherstel en vermindert verkrampingen.

Sport Massage 60 min. :                   €65,-

Hot stone massage

Hot stone massage is een zeer ontspannende en ontstressende massage. Tijdens de hot stone massage maken wij gebruik van warme, natuurlijke stenen en heerlijke massage oliën.  Dit zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en de bloedcirculatie verbeterd. Na de massage is uw huid zacht, uw geest ontspannen, bloedcirculatie is verbeterend en de spanning in de spieren is verminderd.

Hot Stone Massage 60 min. :                   €70,-
Mommy to be massage

Onze mommy-to-be massage is een zachte massage speciaal voor de zwangere vrouwen die lekker willen ontspannen. Naast ontspanning  is een zwangerschapsmassage ook goed voor eventuele zwangerschapskwaaltjes. Het verlicht hoofdpijn en misselijkheid, vasthouden van vocht en vermindert bekken- rug- nek- en schouder klachten. Deze massage kan in principe tot de laatste dag voor de bevalling.

Mommy-to-be Massage 60 min. :                   €65,-

Deep Tissue massage

Een deep tissue massage is een goede techniek om de balans terug te brengen in je lichaam. Tijdens deze massage word er aandacht besteed aan de spieren maar ook aan de bindweefsel rondom uw spieren. Dit bindweefsel vormt zich continu. Hierdoor krijgt u spierknopen, spierpijn of stijve spieren. Om er voor te zorgen dat er opnieuw ruimte ontstaat voor je spieren is het belangrijk om dit te masseren. Een deep tissue helpt je spieren los te maken zodat je spieren losser aanvoelen en je lichaam ontspannen is.

Deep Tissue Massage 60 min.:       €60,-

Voetmassage

Een voetmassage is een heerlijke manier om lichaam en geest te laten ontspannen. Voeten moet gedurende dag veel doorstaan. Zodra u de schoenen uit trekt na een drukke dag kunnen uw voeten pijnlijk en vermoeid voelen. Dit is te verhelpen door middel van een voetmassage. Een voetmassage werkt heel goed tegen stress en spanningen in uw lichaam. Uw voeten staan in verbinding met de rest van uw lichaam. Door druk uit te oefenen op reflexpunten kunnen veel klachten verminderd worden.

Deze behandeling is ook aan te raden na een heerlijke pedicure.

Voetmassage 30 min.:                                €25,-
massage