Skip to content

Wimperextensions

Wimperextensions zijn razend populair. Wimperextentions zijn verlengingen van natuurlijke wimpers. Deze zorgen ervoor dat je langere en vollere wimpers krijgt.  Dit geeft een mooie en open uitstraling.  Wimperextentions kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Het meest natuurlijke is de One-By-One methode. Maar je kan ook voor meer volume gaan met de 3D volume of de Russian Volume methode.

One by One Lashes

Bij deze methode wordt er op elk natuurlijke wimper één extension geplaatst. Hiervoor wordt speciaal lijm gebruikt. Deze methode is het meest favoriet bij veel vrouwen. Het geeft je een natuurlijke look met vollere en langere wimpers. 

Russian Volume

De laatste trend van de wimperextensions is de Russian Volume. Deze geeft een extreem vollere look. Hierbij worden er tot wel 10 zachte extensions geplaatst op één natuurlijke wimper. Deze extensions zijn superdun en zacht. Ben je op zoek naar een super opvallende look dan kies je voor Russian Volume. 

De wimperextensions worden door een gespecialiseerde wimperstylist aangebracht. Zij bevestigt de wimperextensions op de juiste manier en zonder schade aan te richten aan de natuurlijke wimpers. Ook kunt u in overleg de lengte, dikte en krul van de extensions kiezen. De wimperstyliste zal advies geven wat het beste bij u past.